La BPEB i la URL entren al Servei de Préstec Interbibliotecari del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC)
Share Button

Ens plau informar-vos que a partir d’ara la BPEB i les Biblioteques de la Universitat Ramon Llull formem part del Servei de Préstec Interbibliotecari del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC).
Aquest servei, que s’ofereix de manera centralitzada des del Rectorat de la URL permet obtenir reproduccions d’articles de revistes i capítols de llibres que es trobin en el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) http://ccuc.cbuc.cat/. En una primera fase el servei està adreçat al professorat, personal investigador i PAS de la URL.

Per poder fer ús d’aquest servei poseu-vos en contacte amb la vostra biblioteca. Un cop us haguem donat d’alta podreu gestionar vosaltres mateixos les vostres peticions.
Cap a finals de curs està previst posar en marxa la segona fase d’aquest servei que permetrà sol·licitar en préstec tant articles com qualsevol llibre del CCUC a tota la comunitat educativa.

Esperem que aquest servei us faciliti la vostra tasca docent i de recerca