Accés

IMG-20140210-WA0000Qualsevol ciutadà o investigador major de 18 anys pot consultar els fons de la Biblioteca  sempre que el motiu de la consulta estigui vinculada a una finalitat de recerca, d’estudi personal o d’investigació, i sempre que compleixi un dels següents requisits d’accés:

  • Els estudiants en actiu de la comunitat universitària de la Facultat de Teologia de Catalunya, la Facultat de Filosofia de Catalunya, l’Institut Superior de Litúrgia i l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona, hauran de tenir el carnet de la BPEB.
  • Els usuaris de les biblioteques de les institucions membres i col·laboradores de la Universitat Ramon Llull (URL) i del CSUC, hauran de tenir el carnet de la seva institució.
  • Els usuaris de la Biblioteca de Catalunya hauran de tenir el carnet en actiu d’aquesta Biblioteca.
  • Les persones no adscrites a cap de les institucions abans mencionades, també es podran treure el carnet de la BPEB. En aquest cas, tindrà un cost de 20€ annuals.
  • Consultes ocasionals: és necessari tenir més de 18 anys, acreditar la identitat mitjançant DNI o passaport, i justificar el motiu de la consulta.

La Biblioteca Pública Episcopal del Seminari de Barcelona no forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, i per tant, no forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. El carnet identificatiu d’usuari d’aquesta xarxa no serveix per accedir a la BPEB.