Omple aquest formulari per a enviar una sol·licitud de préstec interbibliotecari no consorciat a una altra biblioteca. Et respondrem entre 24 i 48 hores laborables i t'indicarem el cost del servei.

  • Objectiu: és un servei de préstec no gratuït que permet als usuaris de la BPEB sol·licitar  en préstec documents d’altres biblioteques d’arreu del món). Els documents son de consulta en sala.
  • Adreçat a: són usuaris autoritzats d’aquest servei els membres de la Facultat de Teologia de Catalunya, Facultat de Filosofia de Catalunya, ISCREB, i usuaris externs amb el carnet de la BPEB.
  • Tarifes: segons la biblioteca prestatària.
  • Préstec interbibliotecari a altres biblioteques: la Biblioteca també pot prestar material del seu fons a altres biblioteques que així ho sol·licitin (i que no estiguin ni consorciades al CSUC o a REBIUN). En aquest cas les tarifes són les següents: 25€ per a una biblioteca d’Espanya o de la resta d’Europa; i 50€ per a una biblioteca de la resta del món. A més, la biblioteca que faci la petició haurà d’assumir les despeses tant d’enviament com de retorn.
- RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Seminari Conciliar de Barcelona, amb domicili al carrer de la Diputació nº 231, Barcelona, NIF R0800217B.
- FINALITAT: Gestionar la col·laboració amb la Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona i mantenir el contacte.
- DRETS D'IMATGE: Igualment i d’acord amb el que estableix la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, sol·licitem el seu consentiment explícit per a utilitzar les imatges captades mitjançant fotografia i/o vídeos realitzats per la nostra entitat, con la finalitat de publicar-les en la nostra pàgina web així com en les diferents xarxes socials o altres medis de comunicació.
- EXERCICI DE DRETS: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i no estar sotmès a decisions individuals automatitzades. Per exercir els anteriors drets pot posar-se en contacte amb el delegat de Protecció de Dades, dirigint-vos per escrit a dpd@seminaribarcelona.cat.
- MÉS INFORMACIÓ: www.seminaribarcelona.cat (AVÍS LEGAL)

Legal

© Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona

Avís legal | Política de galetes de la UE