La Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull, juntament amb la Biblioteca Pública Episcopal del Seminari de Barcelona programen un Taller de recursos d’informació
Share Button

tallerrecursos

Benvolguts, benvolgudes,

us informem que la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull, juntament amb la Biblioteca Pública Episcopal del Seminari Conciliar de Barcelona, han programat un Taller de Recursos d’Informació. Es tracta d’un curs d’extensió universitària, reconegut amb 1 crèdit ECTS.

Aquest taller, de format eminentment pràctic, pretén inciar l’estudiant en l’ús i aprofitament de recursos d’informació per a la recerca acadèmica i científica. Inclou a més la gestió a fons de les principals eines bibliogràfiques (com ara Mendeley) i de bases de dades especialment útils per a la recerca humanística. Està destinant a estudiants de Màster i de Doctorat de la Facultat de Filosofia (URL), a estudiants de Postgrau d’altres facultats; també està obert a tothom que hi estigui interessat com a curs d’extensió universitària. L’oferta màxima és de 10 places.

En aquest enllaç podeu trobar més informació, dates, inscripció, etc.: Taller de Recursos d’Informació

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès.

Atentament,
L’Equip de la BPEB