Si voleu contribuir al desenvolupament de les col·leccions de la BPEB i teniu llibres, revistes, o altres documents que voleu donar ompliu aquest formulari amb les vostres dades personals i les de la donació que desitgeu fer. La Biblioteca es posarà en contacte amb vosaltres.

  Important: només s'acceptaran documents en bon estat de conservació, sense fongs, ni pàgines ratllades ni tampoc exemplars desenquadernats. Et respondrem entre 24 i 48 hores laborables.

  Els camps marcats amb * són obligatoris


  Puja el llistat que tinguis fet. Ens ajudarà a poder mirar si tenim aquests documents i agilitzarà fer-ne la tria.

  Nota legal

  - RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Seminari Conciliar de Barcelona, amb domicili al carrer de la Diputació nº 231, Barcelona, NIF R0800217B.
  - FINALITAT: Gestionar la col·laboració amb la Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona i mantenir el contacte.
  - DRETS D'IMATGE: Igualment i d’acord amb el que estableix la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, sol·licitem el seu consentiment explícit per a utilitzar les imatges captades mitjançant fotografia i/o vídeos realitzats per la nostra entitat, con la finalitat de publicar-les en la nostra pàgina web així com en les diferents xarxes socials o altres medis de comunicació.
  - EXERCICI DE DRETS: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i no estar sotmès a decisions individuals automatitzades. Per exercir els anteriors drets pot posar-se en contacte amb el delegat de Protecció de Dades, dirigint-vos per escrit a dpd@seminaribarcelona.cat.
  - MÉS INFORMACIÓ: www.seminaribarcelona.cat (AVÍS LEGAL)


  Legal

  © Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona

  Avís legal | Política de galetes de la UE