Omple aquest formulari per a enviar una sol·licitud de préstec interbibliotecari a una altra biblioteca. Et respondrem entre 24 i 48 hores laborables i t'indicarem el cost del servei.

  • Objectiu: és un servei de préstec no gratuït que permet als usuaris de la BPEB sol·licitar  en préstec documents d’altres biblioteques d’arreu del món). Els documents son de consulta en sala.

  • Adreçat a: tota la comunitat de l'Ateneu Universitari Sant Pacià i de l'ISCREB (sempre que estiguin donats d'alta com a usuaris de la Biblioteca), i a usuaris externs amb el carnet de la BPEB.

  • Tarifes REBIUN: treballem amb les Tarifes REBIUN. En aquest enllaç pots consultar les tarifes per al 2023.

  • Préstec interbibliotecari a altres biblioteques: la Biblioteca també pot prestar material del seu fons a altres biblioteques que així ho sol·licitin (i que no estiguin ni consorciades al CSUC o a REBIUN). En aquest cas les tarifes són les següents: 25€ per a una biblioteca d’Espanya o de la resta d’Europa; i 50€ per a una biblioteca de la resta del món. A més, la biblioteca que faci la petició haurà d’assumir les despeses tant d’enviament com de retorn.

  • Préstec interbibliotecari amb la Biblioteca de Montserrat: la BPEB té un acord de PI amb la Biblioteca de Montserrat. En aquest cas, es poden demanar llibres d'aquella biblioteca, i qui faci aquesta petició haurà d'assumir els costos de recepció i retorn del document, que aniran en funció de les tarifes d'enviaments certificats de Correus de cada any.

  • Acord d'Intercanvi d'Articles: la BPEB ha signat un Acord d'Intercanvi d'Articles entre membres institucions membres del CSUC. Si ets usuari d'alguna d'aquestes institucions que apareixen en l'enllaç, pots demanar-nos digitalitzacions d'articles sense cap cost.

  Els camps marcats amb un * són obligatoris

  Dades personals


  En cas que a l'anterior pregunta hagis triat "Altres centres", indica quin altre centre

  Dades del document


  Indica el lloc d'edició, l'editorial i l'any


  Indica el títol de la revista, el número, el volum, l'any i les pàgines on es troba l'article

  Nota legal

  - RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Seminari Conciliar de Barcelona, amb domicili al carrer de la Diputació nº 231, Barcelona, NIF R0800217B.
  - FINALITAT: Gestionar la col·laboració amb la Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona i mantenir el contacte.
  - DRETS D'IMATGE: Igualment i d’acord amb el que estableix la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, sol·licitem el seu consentiment explícit per a utilitzar les imatges captades mitjançant fotografia i/o vídeos realitzats per la nostra entitat, con la finalitat de publicar-les en la nostra pàgina web així com en les diferents xarxes socials o altres medis de comunicació.
  - EXERCICI DE DRETS: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i no estar sotmès a decisions individuals automatitzades. Per exercir els anteriors drets pot posar-se en contacte amb el delegat de Protecció de Dades, dirigint-vos per escrit a dpd@seminaribarcelona.cat.
  - MÉS INFORMACIÓ: www.seminaribarcelona.cat (AVÍS LEGAL)

  Legal

  © Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona

  Avís legal | Política de galetes de la UE