Amb aquest formulari podeu demanar reproduccions amb finalitats exclusivament comercials del fons de la biblioteca. Envieu tants cops el formulari com imatges necessiteu. Et respondrem entre 24 i 48 hores laborables. Els camps marcats amb * són obligatoris


  Inclou les dades fiscals per a que et poguem fer la factura


  Si la resposta anterior ha estat "Altres", si us plau, expliqueu breument de què es tracta


  Indiqueu la Signatura, títol del document, localització (revista, pàgines, etc.), format i resolució mínima necessària

  Dades de pagament


  Indica com vols pagar aquest material:
  - Si és per transferència bancària si us plau envia'ns el justificant de transferència a reprografia@bibliotecapiscopalbcn.org

  TOTAL A PAGAR: 50€

  Nota legal

  - RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Seminari Conciliar de Barcelona, amb domicili al carrer de la Diputació nº 231, Barcelona, NIF R0800217B.
  - FINALITAT: Gestionar la col·laboració amb la Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona i mantenir el contacte.
  - DRETS D'IMATGE: Igualment i d’acord amb el que estableix la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, sol·licitem el seu consentiment explícit per a utilitzar les imatges captades mitjançant fotografia i/o vídeos realitzats per la nostra entitat, con la finalitat de publicar-les en la nostra pàgina web així com en les diferents xarxes socials o altres medis de comunicació.
  - EXERCICI DE DRETS: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i no estar sotmès a decisions individuals automatitzades. Per exercir els anteriors drets pot posar-se en contacte amb el delegat de Protecció de Dades, dirigint-vos per escrit a dpd@seminaribarcelona.cat.
  - MÉS INFORMACIÓ: www.seminaribarcelona.cat (AVÍS LEGAL)

  Legal

  © Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona

  Avís legal | Política de galetes de la UE