La Biblioteca del Seminari col·labora en exposicions organitzades per altres institucions prestant temporalment documents de les seves col·leccions i donant a conèixer, d’aquesta forma, les seves col·leccions més valuoses. Aquest préstec temporal està subjecte a una normativa i criteris que garanteixin la conservació i cura del patrimoni. Omple aquest formulari i et respondrem entre 24 i 48 hores laborables.

  Els camps marcats amb un * són obligatoris


  Indicar també CP i Població


  Indicar les dades bibliogràfiques de tots els llibres que es volen prestar
  (Títol, autor, lloc i data de publicació, signatura topogràfica i codi de barres)

  Condicions del préstec

  L’entitat prestatària garanteix les mesures de seguretat necessàries per a la protecció d’aquestes obres, des de que surten de la Biblioteca i arriben a la mateixa un cop finalitzada l’exposició per a la qual s’han cedit. Així mateix, l’entitat prestatària es responsabilitza mitjançant les assegurances pertinents dels possibles costos econòmics que es puguin generar per un mal ús, transport, manipulació i/o exposició de les obres obres. L’entitat prestatària donarà 2 exemplars del catàleg de l’exposició a l’entitat prestadora, que s’incorporaran al seu fons bibliogràfic. Finalment l’entitat prestatària es farà càrrec del transport (que inclou la recollida i el retorn de les obres), i garanteix mitjançant aquest acord de cessió les correctes condicions climàtiques i d’il·luminació durant tota la durada de l’exposició.

  Nota legal

  - RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Seminari Conciliar de Barcelona, amb domicili al carrer de la Diputació nº 231, Barcelona, NIF R0800217B.
  - FINALITAT: Gestionar la col·laboració amb la Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona i mantenir el contacte.
  - DRETS D'IMATGE: Igualment i d’acord amb el que estableix la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, sol·licitem el seu consentiment explícit per a utilitzar les imatges captades mitjançant fotografia i/o vídeos realitzats per la nostra entitat, con la finalitat de publicar-les en la nostra pàgina web així com en les diferents xarxes socials o altres medis de comunicació.
  - EXERCICI DE DRETS: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i no estar sotmès a decisions individuals automatitzades. Per exercir els anteriors drets pot posar-se en contacte amb el delegat de Protecció de Dades, dirigint-vos per escrit a dpd@seminaribarcelona.cat.
  - MÉS INFORMACIÓ: www.seminaribarcelona.cat (AVÍS LEGAL)

  Legal

  © Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona

  Avís legal | Política de galetes de la UE