Amb aquest formulari podeu proposar la compra de llibres, revistes o altres documents a la Biblioteca. Abans de fer la petició, però, consulteu el nostre catàleg. Potser ja tenim el document que us interessa. Et respondrem entre 24 i 48 hores laborables.

  Els camps marcats amb un * són obligatoris


  Indiqueu el departament al qual pertanyeu dins del centre que heu triat a la pregunta anterior.


  Indica el lloc d'edició, editorial i any

  Nota legal

  - RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Seminari Conciliar de Barcelona, amb domicili al carrer de la Diputació nº 231, Barcelona, NIF R0800217B.
  - FINALITAT: Gestionar la col·laboració amb la Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona i mantenir el contacte.
  - DRETS D'IMATGE: Igualment i d’acord amb el que estableix la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, sol·licitem el seu consentiment explícit per a utilitzar les imatges captades mitjançant fotografia i/o vídeos realitzats per la nostra entitat, con la finalitat de publicar-les en la nostra pàgina web així com en les diferents xarxes socials o altres medis de comunicació.
  - EXERCICI DE DRETS: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i no estar sotmès a decisions individuals automatitzades. Per exercir els anteriors drets pot posar-se en contacte amb el delegat de Protecció de Dades, dirigint-vos per escrit a dpd@seminaribarcelona.cat.
  - MÉS INFORMACIÓ: www.seminaribarcelona.cat (AVÍS LEGAL)


  Legal

  © Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona

  Avís legal | Política de galetes de la UE